Θ. Κοκκινάκης: Καθαρό το Πεδίο του Άρεως εδώ και 25 μέρες

Το Πεδίο του Άρεως
Το Πεδίο του Άρεως EUROKINISSI

Το μέλος της πρωτοβουλίας "Επιμένουμε για το Πεδίον του Άρεως" υποστήριξε ότι το πάρκο είναι πλέον πιο λειτουργικό ενώ οι διακινητές ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν στο σημείο, συνελήφθησαν.

Καθαρό είναι το Πεδίο του Άρεως τις τελευταίες 25 μέρες. Όπως δήλωσε στο News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή Στιγμιότυπα 24/7 του Βασίλη Κουφόπουλου, ο Θοδωρής Κοκκινάκης, μέλος της πρωτοβουλίας "Επιμένουμε για το Πεδίον του Άρεως", η αστυνομία συνέλαβε τους διακινητές των ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν στο σημείο.

Ο  Θ. Κοκκινάκης υποστήριξε πως το πάρκο είναι πλέον πιο λειτουργικό, σε σχέση με πριν τέσσερις μήνες. Οι παιδικές χαρές άνοιξαν και λειτουργούν κανονικά, έχοντας λάβει πιστοποίηση, με τη συνδρομή της Περιφέρειας. Το αίτημα των κατοίκων είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος για του εφήβους με όργανα γυμναστικής για να μπορούν να αθληθούν, αλλά και να ανοίξουν και τα περίπτερα που έχουν αποδοθεί σε ιδιώτες και το αναψυκτήριο "Οικονομίδη".

ADVERTISING

Πλέον έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός στο πάρκο, ενώ το έργο της φύλαξης έχει ανατεθεί από την Περιφέρεια σε ιδιωτική εταιρεία (3 άτομα).

SHARE:

24Media Network