Μπλόκο στα 135 κιλά κόκας της υψηλής κοινωνίας

φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών νυχτερινές ώρες και ξημερώματα σε βίλα στην Βάρκιζα όπου εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης, αξίας τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνελήφθη ένας Σέρβος

Τα ακριβά γούστα και την υψηλή ζήτηση λόγω εορτών στην «υψηλή» κοινωνία φαίνεται ήθελε να καλύψει το κύκλωμα που εμπορευόταν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης και κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών μετά από πολυήμερες έρευνες και παρακολουθήσεις να θέσει στο στόχαστρό της.

Μετά από μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Βάρκιζα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας Σέρβος και στην πολυτελή βίλα που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης!

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι μία τέτοια ποσότητα σίγουρα έχει πολλούς εμπλεκόμενους, αφού θα κάλυπτε και τις ακριβές απαιτήσεις πολλών ενδιαφερομένων και μίας ευρείας πελατείας ειδικά στα Νότια Προάστια και στο Κολωνάκι τις ημέρες των Χριστουγέννων...

Η ποσότητα που εντοπίστηκε στην πολυτελή βίλα είναι τεράστια για κοκαΐνη αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το γραμμάριο καθαρής κοκαΐνης κοστίζει το λιγότερο 100 ευρώ άρα η αξία της ποσότητας αυτής φτάνει ή και ξεπερνά ανάλογα την ποιότητα τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Από την Ασφάλεια Αττικής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών μετά το πέρας των ερευνών και αφού διαπιστωθεί αριθμός εμπλεκομένων και οι ρόλοι του καθενός, όπως επίσης και οι τελικοί προορισμοί των ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα

SHARE: