Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Το ραντεβού με τον αστυνομικό και η κατάθεση της οικογένειας

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Το ραντεβού με τον αστυνομικό και η κατάθεση της οικογένειας
Νεκρή 16χρονη κοπέλα στον λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα Eurokinissi

Το κινητό της 16χρονης είναι αυτό που θα δώσει τις απαντήσεις για το τι έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και οδήγησε τη μαθήτρια στον θάνατο έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Σε θρίλερ με πολλαπλά αναπάντητα ερωτήματα εξελίσσεται η διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα.

Η ανήλικη φαίνεται να ανέβηκε στην ταράτσα του ναού και από εκεί πήδηξε στο κενό. Στον χώρο της εκκλησίας εκτελούνται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές από τις οποίες το κορίτσι φαίρεται να ανέβηκε στην ταράτσα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς ανέβηκε το κορίτσι σε μια σκαλωσιά 10 μέτρων και έπεσε στο κενό. “Αν είχε ανέβει από εκεί, θα είχε πέσει μέσα. Πώς ανέβηκε στην καμπάνα;”, είπε η αδερφή της. “Δεν πιστεύω να έχει πέσει, κάποιος έχει βάλει χέρι” υποστήριξε ο πατέρας της άτυχης 16χρονης. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, δεν προκύπτουν ενδείξεις, προς το παρόν, για την παρουσία άλλου προσώπου στον χώρο.

Η οικογένεια έχει καταθέσει στις Αρχές όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, κυρίως συνομιλίες και μηνύματα. Επιμένει ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος της επισκέφθηκε την Ασφάλεια Τρικάλων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Κάμερες έχουν εντοπίσει τον 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε ραντεβού, να την αφήνει στο σπίτι της. Το κορίτσι όμως αντί να μπει μέσα, άλλαξε γνώμη και φέρεται να έκανε βόλτες στην πόλη.

Η αστυνομία ερευνά ποιους συνάντησε και με ποιους μίλησε. Η οικογένεια δεν αποκλείει να την απειλούσαν ακόμα και με ροζ βίντεο, ενώ εχει ορίσει και τεχνικό σύμβουλο για τη νεκροψία νεκρομή στο άτυχο κορίτσι. Οι γονείς της και η δίδυμη αδερφή της επιμένουν ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 16χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης. Η μητέρα της και η δίδυμη αδερφή της άρχισαν να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Μετά από πολλές ώρες το κορίτσι απάντησε σε μόνο και μια κλήση, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της. “Σήκωσε το τηλέφωνο η Μαρία κλαμένη και μου λέει “Χριστίνα σε αγαπάω και να προσέχεις” και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω”, είπε η αδερφή της.

Η συνάντηση με 27χρονο πριν το τραγικό τέλος

Οι Αρχές ερευνούν λεπτό λεπτό τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο του κοριτσού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Η οικογένεια επίσης ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα