Θάνατος Μαυρίκου: Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την αστυνομία

Θάνατος Μαυρίκου: Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την αστυνομία
Το καμμένο αυτοκίνητο από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας στην Αττική Οδό, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στο ύψος του Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν τη φωτιά και ανέσυραν νεκρό τον οδηγό. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που να παραπέμπει σε δολιοφθορά. Ο εκδότης απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά του

Αναπάντητα παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανεφλέγη το τζιπ Porsche Cayenne, της συζύγου του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκδότης.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο καμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκλ υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αύριο επίσης αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα DNA, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε κάποια κοσμήματα που φορούσε ο αποθανών, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι το Porsche Cayenne, ανεφλέγη στις 14.50 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μεταξύ των εξόδων Ηρακλείου και Εθνικής Οδού.

Όπως λένε οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο κινούνταν στο αριστερό ρεύμα και όπως φαίνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή άρχισε να επιβραδύνει και «έξυσε» το διαχωριστικό διάζωμα. Δευτερόλεπτα μετά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο εκδότης πιθανόν δεν κατάφερα να βγει γιατί το όχημα είχε κολλήσει στο διάζωμα και δεν άνοιγε η πόρτα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα