Θάνατος τριών κοριτσιών: Στην Αθήνα οι δικογραφίες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας
Τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας ΙΝΤΙΜΕ

Στη διάθεση των ανακριτικών αρχών στην Αθήνα βρίσκονται πλέον οι δικογραφίες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Τα ηνία της έρευνας για τους θανάτους των δύο νεότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ίριδας και Μαλένας, αναλαμβάνει η Εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, η οποία πλέον ξεκινά ένα νέα κύκλο ερευνών για να κατανοήσει τα αίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φάκελοι των δικογραφιών για το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, που είχαν τεθεί στο αρχείο, έρχονται πλέον στην πρωτεύουσα για τη διενέργεια κατ’επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας. Συγκεκριμένα, θα δοθεί βαρύτητα στη διευκρίνιση των ακριβών συνθηκών κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο κορίτσια μέσα διάστημα 20 μηνών και λίγο πριν συμβεί το ίδιο και στην 9χρονη αδελφή τους,Τζωρτζίνα.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής/εκζεματοειδούς αντιδράσεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του, στο οποίο φέρονται να εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θάνατος Τριών Κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network