Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς
Οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ΙΝΤΙΜΕ

Δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε νοσοκομείο της Πάτρας η 69χρονη σπιτονοικοκυρά σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστο Ρουγκάλα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της και να πουλούσε τα πράγματά της

Στο στόχαστρο τον ερευνών βρίσκεται και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Πάτρα.

Άλυτο μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 69χρονης που έμενε πάνω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, είχε κινητικά προβλήματα καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως μετά τον θάνατό της αποτεφρώθηκε.

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς μίλησε ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης, Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα και δε νοσηλεύτηκε ποτέ σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία.

Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών σημείωσε ότι, κατά την εκτίμησή του, οι γονείς των τριών κοριτσιών εμπλέκονται και στη δολοφονία της σπιτονοικοκυράς.

Ο Μάνος και η Ρούλα αρχικά είχαν συμφωνήσει με την κα. Θεοδωροπούλου να μείνουν χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι και την βοηθούσαν με κάποιες δουλειές καθώς είχε κινητικά προβλήματα. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν προστριβές μεταξύ τους, καθώς η σπιτονοικοκυρά τους ζήτησε να πληρώνουν ενοίκιο 200 ευρώ. Το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων.

Όπως τόνισε ο κ. Ρουγκάλας, δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού. «Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως τόνισε υπήρχε η πληροφορία πως έχει αποτεφρωθεί η γυναίκα κατόπιν αιτήματός της επειδή ήταν άθεη, αλλά δεν υπάρχει κανένα έγγραφο στην Πάτρα που να πιστοποιεί την αποτέφρωση. Επίσης, αν έχει αποτεφρωθεί, όπως ενδεχομένως ζήτησε, δεν θα μπορούσε να ταφεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς

Η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

Από τις συνομιλίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι η 33χρονη προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες.

Λέων: Αμφιβολίες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς

«Εάν υπάρχει τάφος και το μνήμα περιέχει και την σορό της γυναίκας, η ιατροδικαστική επιστήμη έχει την ικανότητα με μια εκταφή, να ανιχνεύσουμε δηλητήρια και άλλες τοξικές ουσίες, από την στιγμή που έχουμε ένα τέτοιο εύρημα στην Τζωρτζίνα που είναι αδιαμφισβήτητο και οδήγησε το κορίτσι στον θάνατο», είπε σε δηλώσεις του στο ο Γρηγόρης Λέων, σχολιάζοντας τις αμφιβολίες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, «μετά από 1,5 και πλέον χρόνια δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε τις απαντήσεις που θα δίναμε στην νεκροψία – νεκροτομή ενός ανθρώπου που πέθανε πρόσφατα, αλλά θα υπάρχουν ευρήματα αν πρόκειται για δηλητηρίαση».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα