Θάνατος Βρετανού στη Σούδα: Aποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Θάνατος Βρετανού στη Σούδα: Aποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Η ιατροδικαστική εξέτασε αποδίδει το θάνατο του 74χρονου Βρετανού σε πνιγμό. Ζούσε στη Ράμνη Χανίων τα τελευταία 12 χρόνια.

Σε πνιγμό οφείλεται, ο θάνατος του 74χρονου Βρετανός ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή, μετά από βύθιση ιστιοφόρου σκάφους στην θαλάσσια περιοχή του Βλητέ, στη Σούδα της Κρήτης ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτό έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες των “Χανιώτικων Νέων”, η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον ιατροδικαστή κ. Μυλωνάκη.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένειά του μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα Sun, άφησε υποψίες για τη δολοφονία 74χρονου φοβούμενη πως «δεν ήταν τυχαίο περιστατικό», καθώς ο 74χρονος συνταξιούχος Εισαγγελέας είχε «αρκετές διαμάχες για ακίνητα τα τελευταία χρόνια».

Σημειώνεται πως ο Ρόμπερτς ζούσε στο χωριό Ραμνή Χανίων τα 12 τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, την οποία, ωστόσο, «έχασε» πριν λίγο καιρό.

Όπως έγραψε το cretalive, ο σκύλος του άτυχου Βρετανού, επέζησε από το ναυάγιο και φάνηκε να προσκολλάται πάνω στο κατάρτι, γαβγίζοντας απεγνωσμένα για τον τον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα