Θεσσαλονίκη: 43χρονος έκλεψε 67 φωτοβολταϊκά πάνελ

Θεσσαλονίκη: 43χρονος έκλεψε 67 φωτοβολταϊκά πάνελ
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ένας 43χρονος, με τη βοήθεια 4 συνεργών, αφαίρεσαν 67 φωτοβολταϊκά πάνελ αξίας 35.000 ευρώ από περιοχή της Χαλκιδικής. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η υπόθεση.

Δικογραφία σε βάρος ενός 43χρονου σχημάτισαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, για κλοπή 67 φωτοβολταϊκών πάνελ και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ από περιοχή της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., 43χρονος ημεδαπός, από κοινού με 4 ακόμη συνεργούς του αφαίρεσαν 67 φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συνολικής χρηματικής αξίας 35.000 ευρώ, από περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι δράστες για την μεταφορά των κλοπιμαίων χρησιμοποίησαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που αφαίρεσαν από την περιοχή των Συκεών.

Τα αφαιρεθέντα φωτοβολταϊκά βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομική έρευνα για εμπλοκή στην υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία, που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα