Θεσσαλονίκη: 54χρονος γλίτωσε για δεύτερη φορά από απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη.  Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη. Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τύχη.... βουνό είχε 54χρονος που γλίτωσε για δεύτερη φορά, μέσα σε έξι μήνες, από απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την τύχη με το μέρος του είχε και πάλι ένας 54χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σημειώθηκε για δεύτερη φορά -μέσα σε διάστημα μόλις οχτώ μηνών- νέα απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πυροβόλησε με πιστόλι τον 54χρονο στην είσοδο της οικοδομής του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στο σημείο του περιστατικού μετέβη ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.).

Σημειώνεται πως στις 12 Αυγούστου του 2013 είχε σημειωθεί νέα απόπειρα σε βάρος του 54χρονου άνδρα, καθώς άγνωστοι είχαν τοποθετήσει μια χειροβομβίδα στο μηχανάκι που οδηγούσε. Ο άνδρας εντόπισε τη χειροβομβίδα και ειδοποίησε την αστυνομία που εξουδετέρωσε τον πυροδοτικό μηχανισμό.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της τελευταίας απόπειρας δολοφονίας και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

(ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network