Θεσσαλονίκη: Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο
Θεσσαλονίκη: Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο Voria.gr

Άντρας ακολούθησε 16χρονη με το ΙΧ του και επέμενε να τη μεταφέρει στο σχολείο της. Θέμα χρόνου θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψή του, καθώς κάμερες κατέγραψαν το πρόσωπό του.

Μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλθηκε από πατέρα 16χρονης μαθήτριας, η κοπέλα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (31/05) προς το σχολείο της, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, επιλέγοντας άλλο δρομολόγιο από αυτό που έκανε συνήθως.

Σύμφωνα με το Voria.gr, σε καφέ στην περιοχή του Κόκκορα η κοπέλα ρώτησε για διευκρινίσεις όσον αφορά το πού να κατευθυνθεί για να φτάσει στο σχολείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άνδρας προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος με το ΙΧ του. Η 16χρονη αρνήθηκε και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με τον όχημά του επιμένοντας να τη μεταφέρει στο σχολείο της.

Η μαθήτρια, αντιλαμβανόμενη ότι αντιμετώπιζε κίνδυνο, επέστρεψε στο καφέ όπου επικοινώνησε με τον πατέρα της που κατήγγειλε το περιστατικό στο Τ.Α. Νεάπολης Συκεών.

Μάλιστα ο πατέρας της ανήλικης δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στιγμιότυπα από κάμερα κλειστού κυκλώματος της καφετέριας όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα