Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες των επεισοδίων

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες των επεισοδίων
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες των επεισοδίων printscreen

Λόγω απουσίας μαρτύρων, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε τη δική των συλληφθέντων, με τη νέα δικάσιμο να προσδιορίζεται για τις 21 Ιανουαρίου.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 20 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εκκενώσεις καταλήψεων στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, λόγω απουσίας μαρτύρων, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε τη δική των συλληφθέντων, με τη νέα δικάσιμο να προσδιορίζεται για τις 21 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά την 26χρονη που κατηγορείται για τη ρίψη μολότοφ, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, λίγη ώρα πριν βγουν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι συλληφθέντες, δημιουργήθηκε μικρό ένταση ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές που βρίσκονται στο σημείο και των ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτίριο. Ωστόσο, δεν σημειώθηκαν περαιτέρω επεισόδια. Στη συνέχεια, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον, λόγω της απόφασης του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα