Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση 'σκούπα' στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση 'σκούπα' στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα
THESTIVAL.GR

Οι τοπικές αρχές θα απομακρύνουν τους "πειρατές των μπλε κάδων" που έχουν καταλάβει τις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου και θα καθαρίσουν την περιοχή από υλικά που αποτελούν εστίες μόλυνσης.

«Eπιχείρηση σκούπα» στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην Καλαμαριά πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, από τις τοπικές αρχές προκειμένου να  απομακρυνθούν οι αλλοδαποί (Βούλγαροι Ρομά) και όλα τα κλεμμένα υλικά που έχουν συγκεντρώσει εκεί και αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 15 ατόμων του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου, με στολές προστασίας,  δύο φορτηγών οχημάτων και δύο εκσκαφέων, παρουσία ανδρών του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος, και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύλωσης και Πρασίνου, Στέλιου Φωτόπουλου θα ξεκινήσει  η επιχείρηση απομάκρυνσης των αλλοδαπών - «πειρατών των μπλε κάδων» από τις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου, τις οποίες έχουν καταλάβει και διαμένουν παράνομα.

Οι εργασίες απομάκρυνσης και καθαρισμού στην περιοχή, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα υλικά και να αποκατασταθεί πλήρως η καθαριότητα και η ευταξία στον χώρο του Κόδρα.

Ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Μάρτη στον ίδιο χώρο και είχαν απομακρυνθεί τότε 60 αλλοδαποί και μεγάλος όγκος, αδρανών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών.

(Με πληροφορίες από Thestival.gr)

SHARE:

24Media Network