Θεσσαλονίκη: Κάμερες ασφαλείας έπιασαν τους δράστες δύο διαφορετικών διαρρήξεων

Θεσσαλονίκη: Κάμερες ασφαλείας έπιασαν τους δράστες δύο διαφορετικών διαρρήξεων

Εικόνες από την προσπάθεια νεαρών να διαρρήξουν ένα ψιλικατζίδικο και μία καφετέρια κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων. Η μία απόπειρα απέτυχε παταγωδώς.

Η καραντίνα φαίνεται πως έχει δώσει χώρο στους επιτήδειους και επίδοξους διαρρήκτες που προφανώς εκμεταλλεύονται τους έρημους δρόμους κατά τις βραδινές ώρες λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας και επιχειρούν να διαρρήξουν διάφορα κλειστά καταστήματα.

Αυτό έγινε τουλάχιστον δύο φορές τα τελευταία δύο βράδια στη Θεσσαλονίκη, με τις κάμερες ασφαλείς των μαγαζιών να καταγράφουν την προσπάθειά νεαρών να τα “ανοίξουν”.

Στην πρώτη περίπτωση, η απόπειρα ήταν αποτυχημένη. Συγκεκριμένα, στον Εύοσμο, ομάδα επτά νεαρών, που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους, έφτασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης με δύο αυτοκίνητα έξω από ψιλικατζίδικο και αφού κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν πολλά χτυπήματα προς την πόρτα, μπήκαν εν τέλει μέσα. Εκεί, όμως, έμειναν μόλις μερικά δευτερόλεπτα, αφού πριν καν φτάσουν στην ταμειακή μηχανή έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και έφυγαν κακήν κακώς.

Ωστόσο, διάρρηξη φαίνεται πως έγινε και τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Θέρμη, με μία ομάδα πέντε νεαρών να μπαίνουν σε καφετέρια. Κατάφεραν επιτυχώς και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, όπως δείχνει και η κάμερα ασφαλείας, να εισβάλλουν σε γνωστό καφέ και αφού πήραν ανενόχλητοι χρήματα από το ταμείο έφυγαν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα