Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη
glomex/ερτ

Στον Εισαγγελέα οδηγείται η 19χρονη που φέρεται να επέβαινε στο αυτοκίνητο που χτύπησε και παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Έληξε το αυτόφωρο για τον 26χρονο οδηγό.

Δικογραφία κατά του οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, καθώς επίσης και της 19χρονης που συνελήφθη προχώρησαν οι αρχές.

Ο οδηγός του οχήματος ταυτοποιήθηκε και πρόκειται 26χρονο, αλβανικής καταγωγής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 19χρονης, ελληνικής καταγωγής και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της. Αυτή την ώρα οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη 19χρονη και ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της. Κατόπιν αυτού, η νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται επίσης για εγκατάλειψη, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα στις 6, λίγο πριν τη λήξη του αυτοφώρου.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται και η εκδοχή στο ίδιο όχημα να επέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται πως δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι εν όψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει. Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του.

Η 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα