Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη ως συνοδηγός στο τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη ως συνοδηγός στο τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης
Στιγμιότυπο από το σημείο της παράσυρσης thestival

Στη σύλληψη 19χρονης που επέβαινε στο αυτοκίνητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία προχώρησαν οι αρχές.

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ταυτοποίησουν τη 19χρονη και ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της. Κατόπιν αυτού, η νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται επίσης για εγκατάλειψη, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα στις 6, λίγο πριν τη λήξη του αυτοφώρου.

Σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Ολοένα και πιο κοντά στον εντοπισμό του 26χρονου δράστη αλβανικής καταγωγής, βρίσκονται οι αρχές, ενώ η κατάσταση της κοπέλας που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη. Λόγω της  λήξης του αυτοφώρου από τις αρχές παύει η αναζήτησή του και αναμένεται να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην ταυτοποίηση του οχήματος και των πινακίδων που αρχικά δεν υπήρχαν στο όχημα, κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Την ίδια ώρα η οικογένεια και φίλοι της νεαρής κοπέλας ταξίδεψαν από την Κρήτη για να βρεθούν κοντά στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα