Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και βίασε την έγκυο σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και βίασε την έγκυο σύντροφό του
Θύμα βιασμού Getty Images/iStockphoto

Στη σύλληψη ενός 54χρονου προχώρησαν οι αρχές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία στην 31χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του.

Συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη (18/5), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 31χρονης ημεδαπής συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, ξημερώματα σήμερα, εντός της οικίας όπου συνοικούν, με χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Το θύμα είναι έγκυος, διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης όντας σε κατάσταση μέθης, την χτύπησε και την βίασε.

Η παθούσα, συνοδεία αστυνομικών, διακομίσθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών και υποβάλλεται σε εξετάσεις για την υγεία του εμβρύου, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα