Θεσσαλονίκη: Νέες απειλές στην 29χρονη από τον πρώην σύζυγο – “Αν βγει από τη φυλακή, μπορεί να με σκοτώσει”

Θεσσαλονίκη: Νέες απειλές στην 29χρονη από τον πρώην σύζυγο – “Αν βγει από τη φυλακή, μπορεί να με σκοτώσει”
istock

Μετά την ένατη καταδίκη σε βάρος του 38χρονου πρώην συζύγου της για κακοποιητική συμπεριφορά, η 29χρονη καταγγέλλει νέες απειλές εναντίον της. "Αν βγει από τη φυλακή, μπορεί να με σκοτώσει" αναφέρει.

Συγκλονίζει η 29χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη, η οποία καταγγέλλει νέες απειλές σε βάρος της ίδιας και των παιδιών της.

Ο δράστης, ο οποίος καταδικάστηκε για ένατη φορά σήμερα σε 2,5 χρόνια φυλάκισης και θα παραμείνει στη φυλακή, επανέρχεται με κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον της, όπως καταγγέλλει η ίδια μιλώντας στο MEGA.

Επανήλθε με νέες απειλές ο πρώην σύζυγος

«Ήρθε κι έβαλε φωτιά στην οικοδομή, πάθαμε όλοι σοκ, βγήκαμε έξω, άλλοι με κουβέρτες, χωρίς παπούτσια, κλαίγαμε όλοι. Ήρθε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, έγινε χαμός» είπε η 29χρονη.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια «άνοιξε την κεντρική είσοδο με κατσαβίδι ήρθε πάνω στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα, του φώναξα να φύγει γιατί έχω καλέσει την αστυνομία. Μετά βγήκε και η μαμά μου και του είπε να φύγει. Μετά είδαμε ότι είχε φωτιά κάτω στην οικοδομή. Έπαθα σοκ».

«Αν βγει από τη φυλακή, μπορεί να με σκοτώσει. Έπρεπε να βάλει φωτιά για να τον βάλουν μέσα; Αύριο μεθαύριο όταν βγει θα με σκοτώσει, αυτό είναι σίγουρο. Το είπα και στο δικαστήριο σήμερα.»

Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που καταδικάστηκε, ο 38χρονος αρνείται τα πάντα για την επίθεση στο σπίτι της 29χρονης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα