Θεσσαλονίκη: Ο ομοφοβικός Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Θεσσαλονίκη: Ο ομοφοβικός Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος facebook

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τοποθέτησε ως αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος τον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο, γνωστό για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές του απόψεις. Όταν είχε αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους "ανθρώπους με κουσούρι".

Μετά τον ανασχηματισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος τοποθετήθηκε ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και αρμόδιος για θέματα διαχείρισης των κοιμητηρίων της πόλης.

Είναι απορίας άξιο πώς αποφασίστηκε να δοθεί η εν λόγω θέση εξουσίας στον κ. Θεοτοκάτο, ο οποίος είναι γνωστός για τις ρατσιστικές και ομοφοβικές του απόψεις. Υπενθυμίζεται ότι το 2013, κατά τη διάρκεια ενός δημοτικού συμβουλίου και αναφερομένος στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Θεοτοκάτος έκανε λόγο για “ανθρώπους με κουσούρια και πάθη”, μαινόμενος για τις “αξίες” και τα “πρότυπα” που περνάνε στη νέα γενιά.

Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο ένας άνθρωπος με αυτές τις απόψεις να τοποθετείται σε θέση δημόσιας ευθύνης και ο κ. Ζέρβας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την εν λόγω απόφαση…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα