Θεσσαλονίκη: Οπαδοί προκάλεσαν φθορές σε αστικά λεωφορεία

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί προκάλεσαν φθορές σε αστικά λεωφορεία
Αστικά λεωφορεία Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Φθορές σε τέσσερα αστικά λεωφορεία προκάλεσαν οπαδοί στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με καταγγελία των οδηγών. Φέρονται να φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Φθορές σε τέσσερα αστικά λεωφορεία προκάλεσαν οπαδοί το απόγευμα της Κυριακής, μία μέρα μετά τη βίαιη επίθεση με ρόπαλα και κράνη σε βάρος οπαδών του Ηρακλή, την ώρα που βρίσκονταν σε ουζερί.

Σύμφωνα με το Thestival, οδηγοί τεσσάρων λεωφορείων της γραμμής 14 κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ότι άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ προκάλεσαν φθορές κατά τις ώρες 6-7 σε τέσσερα αστικά λεωφορεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως το NEWS 24/7 έφερε στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος οπαδών του Ηρακλή, το βράδυ του Σαββάτου στις Σαράντα Εκκλησιές της Θεσσαλονίκης.

Το σοβαρό επεισόδιο δεν ήταν οπαδική συμπλοκή ή ραντεβού, καθώς πέντε άτομα, μεταξύ αυτών μία γυναίκα, βρίσκονταν σε ουζερί εκείνη την ώρα, όταν δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και κράνη από ομάδα περίπου 20 ατόμων. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν με μηχανάκια στο σημείο και έδρασαν συντεταγμένα.

Στο στιγμιότυπο της επίθεσης φαίνονται τουλάχιστον δέκα να χτυπούν έναν που είναι πεσμένος στον δρόμο, μάλιστα ένας από τους δράστες επιστρέφει και του δίνει ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο. Σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας άλλος φαίνεται να συντονίζει την επίθεση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα