Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της
thestival.gr

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/08) στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια γυναίκα 55 χρονών, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Άνδρας γεωργιανής καταγωγής δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμά της, το μεσημέρι της Δευτέρας (23/08), στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, το έγκλημα εκτυλίχθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

thestival.gr

Μάρτυρες από τη γειτονιά, δήλωσαν πως προηγήθηκε έντονος τσακωμός ανάμεσα τους, μέσα στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Ακόμα, σύμφωνα με το thestival.gr, μαρτυρίες περιοίκων αλλά και μιας φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να εγκαταλείπει το σημείο της άγριας δολοφονίας με αιματοβαμμένα χέρια.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο, αλλά το θύμα είχε ήδη καταλήξει από τα τραύματά του. Ο γυναικοκτόνος τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά το περιστατικό και μέχρι τώρα αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα