Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε όταν ανατράπηκε το τρακτέρ του

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε όταν ανατράπηκε το τρακτέρ του
Στιγμιότυπο από το Δέλτα του Πηνειού ποταμού στα παράλια του νομού Λάρισας. Το Δέλτα του Πηνειού βρίσκεται κοντά στους οικισμούς, Ομόλιο και Παλαιόπυργο, και αποτελεί έναν υγρότοπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη διαφύλαξη της βιολογικής ποικιλότητας και τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας. Έχει χαρακτηριστεί ως Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους (ΤΙΦΚ). Σε διεθνές επίπεδο ανήκει στις Σημαντικές Περιοχές για τα Πουλιά (ΣΣΠ) αφού στην περιοχή παρατηρήθηκαν 226 είδη πουλιών που ανήκουν σε περισσότερα από 50 γένη. Αλλά και η ιχθυοπανίδα των γλυκών νερών του ποταμού και της θαλάσσιας περιοχής είναι πλούσια σε πληθυσμούς και σε είδη. (EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ) Eurokinissi

Άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Αρετής-Κολχικού, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ένας 67χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε αγροτικό δρόμο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη απογευματινές ώρες χθες, σε χωμάτινη αγροτική οδό, στο ύψος του 2ου χλμ της επαρχιακής οδού Αρετής- Κολχικού. Προανάκριση ενεργείται από το τμήμα τροχαίας Λητής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα