Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 16χρονος που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 16χρονος που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Nikos Libertas / SOOC

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ 16χρονος, που παρασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ.

Στιγμές αγωνίας για τους οικείους του ανήλικου ποδηλάτη, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το 16χρονο παιδί που παρασύρθηκε από διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ επί της 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00, βρίσκεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ανήλικος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ο 13χρονος πεζός, που παρασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, επίσης στις 15.00, από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Θερμής – Πανοράματος.

Το παιδί μεταφέρθηκε νωρίτερα, από το Παπαγεωργίου στο Ιπποκράτειο και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση στα πνευμόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα