Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο η γυναίκα που ζούσε με ανήλικη και 40 γάτες μέσα σε σπίτι

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο η γυναίκα που ζούσε με ανήλικη και 40 γάτες μέσα σε σπίτι
Γάτες σε σπίτι (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Μια 51χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, μετά από καταγγελίες ότι ζούσε σε σπίτι με την ανήλικη κόρη της και 40 γάτες, υπό ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής. Τι δήλωσε η ίδια.

Για έκθεση σε κίνδυνο αλλά και για παραβάσεις τόσο του υγειονομικού κανονισμού όσο και του νόμου περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς, διώκεται η 51χρονη, η οποία συνελήφθη στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κατόπιν καταγγελιών ότι ζούσε σε μονοκατοικία με την ανήλικη κόρη της και 40 γάτες, υπό ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής.

Η ίδια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, από το οποίο πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερη. Ανέφερε ότι είναι φιλόζωη κι ότι είχε καλή πρόθεση. «Το παιδί μου ζει στον επάνω όροφο» σημείωσε, απευθυνόμενη στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην προανακριτική της απολογία – πάντως- στην αστυνομία ομολόγησε ότι ήταν λάθος της κι ότι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο για την φροντίδα των ζώων. «Είναι και πολλά γατάκια ανάμεσα τους κι αν έβγαιναν στο δρόμο θα τα πατούσαν…» απολογήθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version