Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – “Ήταν ατύχημα”

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – “Ήταν ατύχημα”
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 17, 20 ΚΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ 45ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ MotionTeam

Στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγούνται τα τρία αδέρφια που φέρονται να ευθύνονται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη. Τι υποστηρίζουν

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τρία αδέρφια ηλικίας 17, 20 και 32 ετών. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς κατάφερε τα τέσσερα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.   

Τα τρία αδέρφια επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. 

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 17, 20 ΚΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ 45ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ MotionTeam

Πρόκεται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Thestival.gr, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου υποστήριξαν ότι η δολοφονική επίθεση κατά του 45χρονου “ήταν ατύχημα”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ (22.40) του περασμένου Σαββάτου, οι δράστες εισέβαλαν σε ταχυφαγείο, όπου εργαζόταν ως ντελιβεράς ένας από αυτούς, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με καρέκλα και ένας από τα αδέρφια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε τέσσερις φορές στο στήθος.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα