Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για τα κρούσματα – Έκτακτη τηλεδιάσκεψη και νέα μέτρα στον ορίζοντα

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για τα κρούσματα – Έκτακτη τηλεδιάσκεψη και νέα μέτρα στον ορίζοντα
Θεσσαλονίκη. MotionTeam

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Τζιτζικώστα μετά τα αυξημένα κρούσματα στην Κεντρική Μακεδονία. Να αυστηροποιηθούν τα πρωτόκολλα ζήτησε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Χαρδαλιά, του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 153 νέα κρούσματα με τα 38 απο αυτά να επιβεβαιώνονται στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό και την ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του. Κάλεσε αντιδημάρχους και διευθυντές δημοτικών υπηρεσιών να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίστηκε νέος κύκλος απολυμάνσεων στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται διάφορες δημοτικές υπηρεσίες.

Είχαν προηγηθεί απολυμάνσεις στο αμαξοστάσιο του δήμου και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σειρά πήρε το κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν το δημαρχιακό μέγαρο και το κτίριο όπου στεγάζεται η Πολεοδομία.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα