Θεσσαλονίκη: Στον εισαγελλέα 45χρονος για τον θάνατο του πατέρα του από φωτιά

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγελλέα 45χρονος για τον θάνατο του πατέρα του από φωτιά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο δράστης ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον πατέρα του, του έβαλε φωτιά και τον έκαψε

Συνελήφθη έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες σήμερα σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, o 45χρονος που αναζητείτο από το πρωί, για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες σήμερα στο σπίτι τους επί της Λ. Βασιλίσσης Όλγας ο συλληφθείς, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έπειτα από διαπληκτισμό που προηγήθηκε με τον πατέρα του εντός της οικίας τους, του έβαλε φωτιά και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από γειτονικό διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο την 81χρονη σύζυγό του ηλικιωμένου, όσο και τον δεύτερο γιο τους (επίσης σύνοικοι) οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα