Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για αρπαγή και βιασμό 20χρονης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για αρπαγή και βιασμό 20χρονης
H Καμάρα MotionTeam

Τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου, με χρήση σωματικής βίας, οι δύο αλλοδαποί άρπαξαν κοπέλα στο κέντρο της πόλης και την οδήγησαν σε σπίτι όπου ασέλγησαν πάνω της.

Ποινική δίωξη για αρπαγή και βιασμό από κοινού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία για αρπαγή και βιασμό 20χρονης. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους δύο αλλοδαπούς σε ανακριτή για να απολογηθούν.

Όπως κατήγγειλε η 20χρονη, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στο σπίτι τους, όπου ασέλγησαν πάνω της.

Η κοπέλα φέρεται να περπατούσε στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς στο κέντρο της πόλης γυρίζοντας από νυκτερινή διασκέδαση, όταν και την άρπαξαν με τη βία οι δύο άνδρες και όπως καταγγέλλει, την έβαλαν μέσα σε όχημα και την οδήγησαν σε οικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η κοπέλα ανέφερε πως την άφησαν ελεύθερη αφού τη βίασαν.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν τελικά το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ, παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα