Θεσσαλονίκη: Του έδωσαν σύνταξη το 2009 και τώρα του λένε πως έκαναν λάθος

Θεσσαλονίκη: Του έδωσαν σύνταξη το 2009 και τώρα του λένε πως έκαναν λάθος

Συνταξιούχος στη Θεσσαλονίκη έπαιρνε κανονικά τη σύνταξή του εδώ και 10 χρόνια, μέχρι πριν από λίγες μέρες. Όπως ανέφερε, είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είχε περάσει από εξαμελή επιτροπή η οποία ενέκρινε την επικουρική σύνταξη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να παίρνει πρόωρη σύνταξη τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις το 2009 και 10 χρόνια μετά να μαθαίνει ότι έγινε λάθος και η σύνταξη κόβεται.

Το 2009 έχοντας όλες τις προϋποθέσεις βγήκε σε πρόωρη σύνταξη στα 50 του χρόνια, με ένα ανήλικο παιδί, κάνοντας χρήση του νόμου περί ισότητας φύλων. 

Πήρε κανονικά τη σύνταξή του για δέκα χρόνια μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν του ήρθε ένα χαρτί που τον ενημέρωνε πως η σύνταξη κόβεται, γιατί δεν θα έπρεπε να λαμβάνει τη συγκεκριμένη σύνταξη.

Μάλιστα, η απόφαση βγήκε τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο, τώρα του κοινοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να φοβάται το ενδεχόμενο να του ζητήσουν πίσω τις συντάξεις του τελευταίου έτους.

Όπως ανέφερε ο κύριος του περιστατικού, είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και του έδωσαν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, του αφαίρεσαν την επαγγελματική άδεια για να μην μπορεί να εργαστεί και πέρασε από εξαμελή επιτροπή η οποία ενέκρινε την επικουρική σύνταξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα