Λαμία: Θλίψη, οδύνη και οργή στην κηδεία της 14χρονης μαθήτριας

Λαμία: Θλίψη, οδύνη και οργή στην κηδεία της 14χρονης μαθήτριας

"Δάκρυσε" η πόλη κατά τη διάρκεια της κηδείας της 14χρονης από τη Λαμία, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση ρουτίνας. Θλίψη, πόνος, αγανάκτηση και μηνύματα οργής για τον άδικο χαμό της.

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε η 14χρονη μαθήτρια, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση ρουτίνας. Η 14χρονη έχασε τη ζωή της από περιτονίτιδα, καθώς προκλήθηκαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο, που δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της αδικοχαμένης μαθήτριας οι γονείς της, που έχασαν το κοριτσάκι τους μόλις 14 ετών τόσο ξαφνικά., οι συγγενείς της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η μικρή τους, αυτό το χαρούμενο αισιόδοξο παιδί, έφυγε από τη ζωή, καθώς και οι συμμαθητές της.

Μαυροντυμένοι οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου με ολόλευκα τριαντάφυλλα στα χέρια, πενθούν για τη συμμαθήτριά τους. Γνωστοί και άγνωστοι κάτοικοι αυτής της πόλης που πνίγηκε στην οργή με την είδηση του θανάτου της 14χρονης.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr,μια μητέρα που βρισκόταν με το δικό της άρρωστο παιδί, την ώρα που μεταφέρθηκε η 14χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας, είπε:“Το κοριτσάκι σφάδαζε, ούρλιαζε, πονούσε, έβλεπα τους γονείς του να τρέχουν πανικόβλητοι και τους γιατρούς να τους ηρεμούν λέγοντας τους ότι έτσι είναι τα παιδιά. Υπερβάλλουν στον πόνο”, έλεγε

“Αφού δεν μας εμπνέει κανένα αίσθημα ασφάλειας και όλο μας μιλάνε για γιατρούς, προσωπικό και μηχανήματα που λείπουν, ας το κλείσουν”, έλεγαν πολλοί πολίτες. Και όλοι είχαν να διηγηθούν κάποιο περιστατικό για την ελλειπή παροχή υγείας στο Νοσοκομείο.

Η λέξη δικαίωση ήταν στα χείλη όλων. Το παιδί έφυγε άδικα. Κάποτε οι ανευθυνο-υπεύθυνοι, θα πρέπει να τιμωρηθούν. Πριν χαθούν και άλλες ψυχές από ελλείψεις και παραλείψεις. Ήταν το αίτημα που ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα