Θρίλερ με ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Θρίλερ με ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε
Άνδρας με κουκούλα (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί το τελευταίο 24ωρο. Δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Η τελευταία του ανάρτηση στα social media και το "ροζ βίντεο" που τον έφερε στο σημείο να προειδοποιεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε τις τελευταίες ώρες από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Ανακοίνωσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του

Ο γνωστός ράπερ ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα ξημερώματα της Τρίτης, μέσω του οποίου ανακοίνωνε στους φαν του πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του. Στο βίντεο, ο γνωστός καλλιτέχνης απαριθμεί τους λόγους που τον ωθούν στην αυτοκτονία, αναφέροντας ότι έχει μπλέξει σε κύκλωμα με “αφέντρες” που τον απειλούν με “ροζ” βίντεο και του ζητούν χρήματα. Αυτό και η διαρροή ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε πολύ προσωπικές στιγμές τον έκαναν να πει χαρακτηριστικά: “Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω”. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε. Εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες. 8/2/21″, είναι τα λόγια που λέει στο βίντεο ξεκινώντας, για να συνεχίσει γράφοντας:

“Πρώτα απ’ όλα συγγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης. Γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι και στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μία φορά. Τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε. Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ΄αρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρο, ZANAX. Αλλά πάντα ο φόβος μην με ξαναενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν. Λογικό, δεν τους αντιπροσωπεύω. Ό,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ό,τι είπα για τους Ρώσους, Πόντιους, Αλβανούς, τσιγγάνους ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν με τα Tracks μου. Θα τα κατεβάσω γι’αυτούς. Έθιξα τα πιστεύω τους. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε ότι πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιπο. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε”, καταλήγει.

Το βίντεο αυτό πλέον δεν είναι αναρτημένο στο λογαριασμό του ράπερ, καθώς σβήστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, άγνωστο από ποιον.

Το βίντεο που οδήγησε στην εξαφάνιση

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες μετά από διαδικτυακό “πόλεμο” του 24χρονου με άλλους γνωστούς ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σύντομα ξεπέρασε τα όρια. Συγκεκριμένα, οι καλλιτέχνες δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές του ράπερ με μία γυναίκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πράγματι ο καλλιτέχνης έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι γονείς του λείπουν στο εξωτερικό και σήμερα, Τετάρτη η γιαγιά του είχε προγραμματίσει να προσέλθει σε αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα