Θρίλερ με την ανεύρεση οστών στην Καλαμάτα

Θρίλερ με την ανεύρεση οστών στην Καλαμάτα
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) Pixabay

Μία χαρακτηριστική περίπτωση εξαφάνισης από την περιοχή είναι αυτή της 57χρονης Χριστίνας Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας και ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται ως πιθανές

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε ένας περιπατητής το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, στην περιοχή Λέικα Καλαμάτας στο νταμάρι.

Καθώς περπατούσε είδε διάσπαρτα γύρω οστά και κομμάτια ρούχων και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Από την Αστυνομία εντοπίστηκε διάσπαρτα θραύσματα οστών που πιθανόν ανήκουν σε άνθρωπο και ίσως σε γυναίκα εξαιτίας των υπολειμμάτων ρούχων που βρέθηκαν τα οποία μοιάζουν γυναικεία.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Σημειώνεται ότι μία περίπτωση η οποία είναι χαρακτηριστική για την περιοχή είναι αυτή της εξαφάνισης της Χριστίνα Εξαρχουλέα 57 χρόνων που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας. Για την περίπτωση της υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα