“Θρίλερ” με την εξαφάνιση δημοτικού υπαλλήλου στην Καβάλα

“Θρίλερ” με την εξαφάνιση δημοτικού υπαλλήλου στην Καβάλα

Μυστήριο με την εξαφάνιση ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου στην Καβάλα. Αποκαλύψεις για την υπόθεση του άνδρα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου στην Καβάλα έφερε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναζητεί τα ίχνη του άνδρα που έχουν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Ο αγνοούμενος έχει κοντά καστανά μαλλιά και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, μια ουλή στο αριστερό του χέρι. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τη στολή εργασίας με επιγραφή «Δήμος Καβάλας». Το μπουφάν του ήταν πορτοκαλί φωσφοριζέ με μαύρες λεπτομέρειες. Έχει ύψος 1.85 και για την εξαφάνισή του έχει ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός Silver Alert.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, το πρωινό της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, ο άντρας έφυγε από το σπίτι για τη δουλειά του. Ο πατέρας του τον βρήκε λιπόθυμο στο δρόμο, ενώ δίπλα του βρίσκονταν αστυνομικοί περιμένοντας το ασθενοφόρο. Ο Κώστας Δασκάλου, όπως είναι το όνομά του, κατόπιν έρευνας που έγινε φέρεται να αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε. Έκτοτε, η μεγάλη κινητοποίηση Αρχών και εθελοντών στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη του.

“Τον είδα λιπόθυμο πριν εξαφανιστεί”

Στην κάμερα του “Τούνελ” μίλησαν εθελοντές και ο πατέρας του αγνοούμενου δημοτικού υπαλλήλου: “Με χαιρέτησε εκείνη την ημέρα και μου είπε πως θα πήγαινε στη δουλειά. Έφυγε με τα πόδια για να πάρει το λεωφορείο και λίγες ώρες αργότερα μου τηλεφώνησαν πως βρέθηκε λιπόθυμος σε μακρινή απόσταση. Από την αστυνομία μου είπαν πως τον πήρε το ΕΚΑΒ. Όταν κάλεσα στα επείγοντα, μου είπαν πως δεν παρέλαβαν κανέναν”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο πατέρας του Κώστα Δασκάλου, προσθέτοντας: “Το ίδιο βράδυ που τον καλούσα, το κινητό του ήταν κλειστό. Πήρα σε κάποιον γνωστό του και μου είπε πως δεν τον συνάντησε εκείνη την ημέρα και πως την προηγούμενη ήταν μαζί. Δεν ξέρω που ήταν τις ώρες πριν χαθεί, πάντως στη δουλειά του δεν πήγε”.

“Μπήκαμε σε τούνελ και σε ρεματιές για να ψάξουμε, αλλά τίποτα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος καταδρομέων που έλαβε μέρος στις έρευνες.

Η κεραία που βρίσκεται στην περιοχή της Άσπρης Άμμου κατέγραψε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Στην ευρύτερη περιοχή κάναμε έρευνες”, είπαν στην εκπομπή διασώστες.

Μιλήσαμε εκείνη την ημέρα στο τηλέφωνο και θα πήγαινε στη δουλειά. Μας είπαν ότι είναι πεθαμένος και τον έχουν πετάξει. Ό,τι πληροφορία μας δίνουν την ερευνούμε, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω”, είπε η μητέρα του”.

«Το κινητό του έκλεισε την ίδια μέρα…»

«Ψάξαμε εγκαταλειμμένα κτίρια, θερμοκήπια, χωράφια, στο στρατόπεδο και μαζί με άλλες ομάδες από άλλη πλευρά, δε βρήκαμε όμως κάτι το περίεργο», ανέφερε στο «Τούνελ» έφεδρος καταδρομέας που έλαβε μέρος στις έρευνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα