Θρίλερ στις όχθες του Πηνειού: Βρέθηκαν κι άλλα οστά ανθρώπου

Θρίλερ στις όχθες του Πηνειού: Βρέθηκαν κι άλλα οστά ανθρώπου
Πηνειός ποταμός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Μετά την Τρίτη 1η Οκτωβρίου όπου εντοπίστηκε σκελετός με ρούχα και αθλητικά παπούτσια στο Φράγμα Γυρτώνης, κατά την διάρκεια καθαρισμού του χώρου από συνεργεία, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, εντοπίστηκαν και άλλα οστά στον βυθό και κλήθηκε εκ νέου η Αστυνομία στο σημείο.

Την κινητοποίηση των Αρχών της Λάρισας έχει προκαλέσει ο εντοπισμός σκελετού αλλά και νέων οστών στο Φράγμα Γυρτώνης. Μετά την Τρίτη 1η Οκτωβρίου όπου εντοπίστηκε σκελετός με ρούχα και αθλητικά παπούτσια στο Φράγμα Γυρτώνης, κατά την διάρκεια καθαρισμού του χώρου από συνεργεία, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, εντοπίστηκαν και άλλα οστά στον βυθό και κλήθηκε εκ νέου η Αστυνομία στο σημείο.

Πρόκειται για καθαρά οστά και τμήματα οστών που βρέθηκαν και θα αποσταλούν και αυτά για ανθρωπολογική εξέταση και λήψη γενετικού υλικού.

Από τις Αρχές τονίζουν ότι δεν βρέθηκε και άλλο κρανίο και καθώς ο σκελετός που είχε αρχικά βρεθεί δεν ήταν εντελώς ατόφιος, είναι πιθανό να πρόκειται για οστά του ίδιου σκελετού, ωστόσο αυτό όπως και το φύλο του σκελετού θα προκύψει μόνο ύστερα από εργαστηριακή ανάλυση αφού υπάρχουν διφορούμενες γνώμες για το αν ανήκουν σε γυναίκα ή άντρα.

Επίσης, από την εξέταση DNA τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται με αγωνία θα προκύψει αν πρόκειται για γυναίκα που εξαφανίστηκε την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου 2019 από την Λάρισα, για άλλο άτομο που τυχόν έχει εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή ή για άγνωστο άτομο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα