Τι είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη για τον βιασμό – Πώς βρέθηκε στο Ζεφύρι

Τι είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη για τον βιασμό – Πώς βρέθηκε στο Ζεφύρι

Τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ περιέγραψε στους αστυνομικούς η 22χρονη κοπέλα. Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον κάλεσαν για κατάθεση.

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσουν την έρευνά τους θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, καθώς λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης έλαβαν την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, που εντοπίστηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η νεαρή κοπέλα, που παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.

Όπως τους είπε είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και ύστερα ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, αναζητώντας περισσότερα ναρκωτικά. Τόνισε πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί την έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο οι δρόμοι τους χώρισαν.

Όσον αφορά στο ζήτημα του βιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, γιατί δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα