Τις 40 έφτασαν οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική - Κλειστοί δρόμοι

Συσσώρευση νερών από την έντονη βροχόπτωση  στην λεωφόρο Συγγρού.)
Συσσώρευση νερών από την έντονη βροχόπτωση στην λεωφόρο Συγγρού. EUROKINISSI

Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης έχει πλημμυρίσει ο δρόμος στην Λ. Βραυρώνος και έχει διακοπεί η κυκλοφορία όπως και στην οδό Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση- Κλειστός δρόμος και στον Γέρακα από πτώση δέντρου.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει σήμερα η έντονη βροχόπτωση και στην Αττική. Σε πολλές οδικές αρτηρίες έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 40 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από διάφορες περιοχές, από τις οποίες χρειάστηκε να επέμβει περίπου στις μισές.

Η κυκλοφορία στην Λ. Βραυρώνος έχει διακοπεί για τουλάχιστον 300 μέτρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς έχει καλυφθεί με συσσωρευμένα ύδατα ένα γεφυράκι στο σημείο, από το ύψος του Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά.

ADVERTISING

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αναγεννήσεως από Λ. Ιωνίας μέχρι την οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και λόγω πτώσης δέντρου κλειστή είναι η οδό Αγγ. Σικελιανού από Μαβίλη έως Λ. Σπατών, στην περιοχή του Γέρακα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διεκόπη η κυκλοφορία στη Λ. Βραυρώνος λόγω συσσωρευμένων υδάτων

Καιρός: Στο "μάτι" της κακοκαιρίας Κυκλάδες και Δωδεκάνησα - Πώς κινείται το μέτωπο

Γιατί η ΕΜΥ δεν δίνει ονόματα στις κακοκαιρίες - Τι είναι μια "μετεωρολογική βόμβα"

Οθωνοί: "Έβρεξε" αφρό θάλασσας - Το σπάνιο φαινόμενο που έφερε η Βικτώρια

SHARE:

24Media Network