Το μεγαλείο ψυχής της Βαρβάρας Βουκάκη: Ο Γρηγόρης, η Εβίτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι

Το μεγαλείο ψυχής της Βαρβάρας Βουκάκη: Ο Γρηγόρης, η Εβίτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι
Λίγα λουλούδια στο σημείο όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία Eurokinissi

Μαθήματα ζωής και αξιοπρέπειας παραδίδει η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Ανδρέα, που έχασε τα δύο παιδιά και τον σύζυγό της στην τραγωδία στο Μάτι.

“Ευχές για όλα τα καλά” στη ζωή όσων εξέφρασαν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά Φύτρου, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου της, Γρηγόρη και των δύο παιδιών τους, Εβίτας και Ανδρέα, στη φωτιά στο Μάτι, εκφράζει η Βαρβάρα Βουκάκη.

Σε μήνυμά της στο Facebook, γράφει:

“Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική. Ο τρόπος που ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί σταθήκατε στον Γρηγοράκη, στην Εβιτούλα και στον Ανδρεούλη μου που δεν τα κατάφεραν, αλλά και σε μένα που έμεινα πίσω για να τα ζήσω όλα αυτά, δείχνει πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας και με βοηθάει να φανώ δυνατή.

Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα…

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας στέλνω ευχές για όλα τα καλά στη ζωή σας.

Ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω……”

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στα τρία θύματα της φωτιάς, την Κυριακή.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε ζητήσει “σεβασμό στον πόνο” που βιώνει, εκδίδοντας ανακοίνωση, με την οποία καθιστούσε σαφές, ότι δεν ήταν επιθυμητή καμία παρουσία ΜΜΕ στην κηδεία των οικείων της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής. Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα