Το ΠΑΜΕ ενάντια σε νέο πλειστηριασμό

Το ΠΑΜΕ ενάντια σε νέο πλειστηριασμό
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα κεντρικά γραφεία συστημικής τράπεζας προκειμένου να αποτρέψει πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας επαγγελματία αγρότη Eurokinissi

Συγκέντρωση ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας ενός επαγγελματία αγρότη πραγματοποιεί αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Έξω από τα γραφεία συστημικής τράπεζας στο Σύνταγμα βρίσκεται από τις 8 το πρωί το ΠΑΜΕ ζητώντας συνάντηση με κάποιο στέλεχος της τράπεζας για να γίνει αναστολή του πλειστηριασμού κατοικίας ενός επαγγελματία αγρότη που διεκδικεί να κάνει ρύθμιση οφειλών.

Συγκεκριμένα, ο οφειλέτης έχει προσπαθήσει, όπως λέει, να ρυθμίσει το χρέος του με την τράπεζα, παίρνοντας όμως ως απάντηση πως θα πρέπει να δώσει πρώτα 40.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση. Το ακίνητο που πλειστηριάζεται είναι η πρώτη κατοικία των γονιών του οφειλέτη, βρίσκεται στο Ελληνικό, ενώ εκκρεμεί η εκδίκηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η τράπεζα.

Το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία στην οδό Όθωνος στο Σύνταγμα, και αυτή την ώρα αναμένεται η απάντηση για το αν κάποιο στέλεχος της τράπεζας θα δεχτεί να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον οφειλέτη και αντιπροσωπεία των διαδηλωτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα