Το πιστολάκι μαλλιών “σκότωσε” τον 22χρονο;

Το πιστολάκι μαλλιών “σκότωσε” τον 22χρονο;

Την ηλεκτροπληξία δείχνουν ως πιθανότερη αιτία θανάτου του νεαρού χορευτή που είχε περάσει από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, τα λαρισαϊκά Μέσα.

Η ηλεκτροπληξία θεωρείται ως πιιθανότερη αιτία θανάτου του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Λάρισα, ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όπως αναφέρει, πάντως, το portal “Τι Νέα Λάρισα;” ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, με τον στεγνωτήρα μαλλιών (σεσουάρ) να θεωρείται ως το πιθανότερο, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από τον αδόκητο χαμό του 22χρονου που “έσβησε” στη Λάρισα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η ιατροδικαστική που παραγγέλθηκε θα δείξει την αιτία θανάτου του 22χρονου.

Ο  22χρονος Αλέξανδρος, ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι, Τσιάλτας, είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε.

Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενώ πρόσφατα έιχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες στο «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα