Το τελευταίο αντίο στην Μαίρη Τσώνη

Το τελευταίο αντίο στην Μαίρη Τσώνη

Την ταλαντούχα ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, αποχαιρέτησαν φίλοι, συγγενείς και γνωστοί

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί είπαν την Πέμπτη στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα στον Παζινό, στα Χανιά, το ύστατο χαίρε στην ταλαντούχα ηθοποιό Μαίρη Τσώνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Λειβαδιά και έμενε στα Εξάρχεια ενώ συμμετείχε και στο συγκρότημα Μary & The Boy. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Το τελευταίο αντίο στην Μαίρη Τσώνη

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το Λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Στον «Κυνόδοντα» έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική και ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

Σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο «Κακό», στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: cretapost.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα Χανιά το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Τσώνη

Το πόρισμα για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνη του Κυνόδοντα

Πέθανε η 'κόρη' του Κυνόδοντα, Μαίρη Τσώνη

SHARE:

24Media Network