Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που ζήτησε να δώσουν στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που ζήτησε να δώσουν στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του
PAPADAKIS PRESS

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ένας άνθρωπος που γνώρισε όσο λίγοι τον Τόλη Βοσκόπουλο, αποκάλυψε μια συγκινητική ιστορία για το δώρο που έχει φυλάξει για να δώσει στην κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή μετά τον θάνατό του.

Θλίψη στο πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7) από ανακοπή καρδιάς και φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά αντίο.

Ο κουμπάρος και φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου, επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τον «πρίγκιπα» και μεταξύ άλλων εξιστόρησε ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο όμως «κρύβει» ένα δώρο για την κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή, Μαρία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, για τον Τόλη Βοσκόπουλο τα χρήματα δεν είχαν σημασία και ο ίδιος έδινε αξία μόνο στους ανθρώπους και τις κινήσεις τους. Για αυτό και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν ένα σκίτσο που φιλοτέχνησε ένας άγνωστος θαυμαστής του. Αυτό το σκίτσο – αν και φτιαγμένο με 4-5 γραμμές μόλις – εντυπωσίασε τον Τόλη Βοσκόπουλο και ζήτησε από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να το φυλάξει.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το ‘βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις.Το ‘χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα από το 2.48′ και μετά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα