Τραγική σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Λαμία: Μία νεκρή, δύο τραυματίες

Τραγική σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Λαμία: Μία νεκρή, δύο τραυματίες
lamiareport.gr

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, πριν από λίγο, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός επιχείρησε να παραβιάσει τις προστατευτικές μπάρες σε ισόπεδη διάβαση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1511 που ξεκίνησε από Λιανοκλάδι και κατευθυνόταν προς Αθήνα. Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων που επιβιβάζονταν στο ΙΧ. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ενώ δύο από τους 4 επιβάτες τραυματίστηκαν.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

lamiareport.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα