Τραγικός θάνατος επιχειρηματία στα Τρίκαλα από έκρηξη κλιματιστικού

O ιός της γρίπης τύπου Α, εμφανίστηκε και στο νομό Τρικάλων, καθώς από το πρωί της Τρίτης 30/06/09 διαπιστώθηκαν τα πρώτα δύο κρούσματα σε παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών. Τα δύο αδέρφια, ελληνικής καταγωγής από την Κύπρο, ήρθαν με τους γονείς τους από την Αυστραλία με γκρουπ 40 ατόμων στην Καλαμπάκα, για διακοπές. Κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής και από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έκαναν τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά απέναντι στον ιό και νοσηλεύονται στην ειδική μονάδα. Επίσης και οι γονείς των παιδιών έδωσαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό ή όχι. Για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί και ο οδηγός ταξί που μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο. (EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
O ιός της γρίπης τύπου Α, εμφανίστηκε και στο νομό Τρικάλων, καθώς από το πρωί της Τρίτης 30/06/09 διαπιστώθηκαν τα πρώτα δύο κρούσματα σε παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών. Τα δύο αδέρφια, ελληνικής καταγωγής από την Κύπρο, ήρθαν με τους γονείς τους από την Αυστραλία με γκρουπ 40 ατόμων στην Καλαμπάκα, για διακοπές. Κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής και από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έκαναν τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά απέναντι στον ιό και νοσηλεύονται στην ειδική μονάδα. Επίσης και οι γονείς των παιδιών έδωσαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό ή όχι. Για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί και ο οδηγός ταξί που μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο. (EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Το κλιματιστικό εξερράγη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά τη διάρκεια συντήρησης

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας επιχειρηματίας, 51 ετών, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης κλιματιστικού μηχανήματος, το οποίο εξερράγη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέσα στον χώρο της επιχείρησής του, στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων σοβαρά τραυματισμένος, όπου λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύεται και ένας 22χρονος, με τον οποίο ο επιχειρηματίες εκτελούσε τις εργασίες, όπου παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του.

Προάνακριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network