Αλμυρός: Τα πρώτα πλάνα μετά την τραγωδία – Το παιχνίδι της μοίρας με τον πατέρα της 14χρονης

Αλμυρός: Τα πρώτα πλάνα μετά την τραγωδία – Το παιχνίδι της μοίρας με τον πατέρα της 14χρονης
Τραγωδία στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 14χρονο τραυματίσθηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού στον Αλμυρό Βόλου κατέγραψε σε βίντεο τα πρώτα λεπτά μετά το δυστύχημα. Το άτυχο κορίτσι ήταν μαθήτρια γυμνασίου από την Βρύναινα.

Πανικός, φωνές, σοκ και μούδιασμα: Αυτά επικράτησαν τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ σε εμποροπανήγυρη στον Αλμυρό Βόλου κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Χτες το βράδυ, δύο ώρες πριν κλείσει το παζάρι του Αλμυρού, μια 14χρονη εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της και έπεσε στη βάση άλλου παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1, ένας άνδρας φωνάζει «πίσω, πίσω» την ώρα που ακούγεται η σειρήνα του ασθενοφόρου.

«Φώναζαν και τσίριζαν… Έκλεισαν αμέσως τα μηχανήματα. Κατέβηκαν τα παιδάκια και τσίριζαν…» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Μπαρζώκας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι δεν έχει ζώνες ασφαλείας αλλά μια μεταλλική μπάρα ασφαλείας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 73χρονης ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ ενώ αναζητείται και ο χειριστής του παιχνιδιού, υπήκοος Μπαγκλαντές.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ! Μια εβδομάδα μετά, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το αγγελούδι του τραγικό θάνατο…

Το άτυχο κορίτσι ήταν μαθήτρια γυμνασίου, από την Βρύναινα, ενώ το περιστατικό θύμισε την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

Τραγωδία στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 14χρονο τραυματίσθηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το παιχνίδι όπου τραυματίστηκε θανάσιμα η 14χρονη, δεν έχει ζώνες ασφαλείας αλλά μια μεταλλική μπάρα ασφαλείας -

 
Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα