Τραγωδία στην Κρήτη: Οδύνη και θρήνος στις κηδείες των τεσσάρων θυμάτων

Τραγωδία στην Κρήτη: Οδύνη και θρήνος στις κηδείες των τεσσάρων θυμάτων
CRETAPOST.GR

Η αυλαία της τραγωδίας με τον άδικο χαμό της οικογένειας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του φουσκωμένου Γεροπόταμου στη Μεσσαρά Ηρακλείου, έπεσε σήμερα στις δύο κηδείες.

Βαθιά οδύνη και σπαραγμός στην Κρούστα Λασιθίου, όπου στις 4 το απόγευμα της Τρίτης, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν τη Ροδούλα Τσαγκαράκη και τον Κώστα Γιαννακάκη, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά στην Κρήτη.

Πλήθος κόσμου είπε το "τελευταίο αντίο" στο νεαρό ζευγάρι που κηδεύτηκε στη γενέτειρα του άτυχου Κώστα. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κλείνοντας τον κύκλο μιας τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.

Τραγωδία στην Κρήτη: Οδύνη και θρήνος στις κηδείες των τεσσάρων θυμάτων
CRETAPOST.GR

Ο Κώστας και η Ροδούλα είχαν παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι και είχαν αποκτήσει ένα μωράκι, το οποίο τώρα θα μεγαλώσει κοντά στους παππούδες του στο Λασίθι, αφού οι γονείς του, η θεία του και η γιαγιά του χάθηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί της Τρίτης, η προτελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες, όπου κηδεύτηκαν η 57χρονη Μαρία Χατζηπάνου και την 20χρονη κόρη της Μαριλένα Τσαγκαράκη.

Συγκλονισμένοι από την απίστευτη τραγωδία εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν με οδύνη μάνα και κόρη, που βρήκαν μαζί με τη Ροδούλα και τον Κώστα μαρτυρικό θάνατο, χωρίς να μπορούννα πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε αυτή την οικογένεια.

Πηγή: 

Cretapost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας

Τραγωδία στην Κρήτη: Το "συγνώμη' του Αντιπεριφερειάρχη για τον χαμό της οικογένειας

Κρήτη: Η θλιβερή ιστορία της οικογένειας - Και ο πατέρας πέθανε σε γλέντι

Τραγωδία στην Κρήτη: Συγκλονιστική περιγραφή δίνει νέα διάσταση στο δράμα

Τραγωδία στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο οι τέσσερις σοροί

SHARE: