Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Επί μιάμιση ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τον 15χρονο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Επί μιάμιση ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τον 15χρονο
Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ MotionTeam

Αδιανόητη είναι η τραγωδία που συγκλονίζει από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής τη Θεσσαλονίκη με τον τραγικό χαμό ενός 15χρονου. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του ΑΧΕΠΑ να τον σώσουν.

Τεράστια ήταν η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 15χρονο, ο οποίος το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο που περιεργαζόταν φίλος του, στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο φίλος του θύματος και ο πατέρας του. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνώνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μιάμιση ώρα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η κατάσταση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Η ίδια πηγή μάλιστα σημειώνει, πως το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο: «Έφερε μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν «χαμένο» πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο, όμως παρ’ όλα αυτά οι γιατροί έκαναν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν προκειμένου να το σώσουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα