Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τετράχρονο αγοράκι νεκρό, 27 τραυματίες

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τετράχρονο αγοράκι νεκρό, 27 τραυματίες

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ιρακινός διακινητής δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα χωρίς να ακολουθήσει καταδίωξη-Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει και τότε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό

Την ζωή του έχασε χθες το βράδυ ένα 4χρονο αγοράκι και τραυματίστηκαν συνολικά 27 μετανάστες, ανάμεσά τους και οι δυο διακινητές, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Όλα εκτυλίχθηκαν όταν ο διακινητής που οδηγούσε ένα βανάκι δεν υπάκουσε σε σήμα αστυνομικών στα Κερδύλια και αμέσως ανέπτυξε ταχύτητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έγινε καταδίωξη όμως ήδη ο διακινητής μόλις είδε τους αστυνομικούς πάτησε γκάζι.

Περίπου στο ύψος του κόμβου Βρασνών, στη συνδετήρια οδό μεταξύ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας και Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πιθανόν για να προσπεράσει άλλο όχημα και τότε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Στο σημείο ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και απεγκλωβίστηκαν το νεκρό αγοράκι και 27 τραυματίες, από το Ιράκ, το Μπαγκλαντές και την Σομαλία, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους και οι δυο διακινητές οι οποίοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα