Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρή μετανάστρια μετά από φωτιά σε παράπηγμα που έμενε

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρή μετανάστρια μετά από φωτιά σε παράπηγμα που έμενε
ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στις 4μμ στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου- Άργους όπου έμεναν ηλικιωμένοι.Η φωτιά από άγνωστα μέχρι στιγμής αιτία επεκτάθηκε στον χώρο καίγοντας οικιακό εξοπλισμό και έπιπλα,το σπίτι υπέστη μεγάλες ζημιές και δεν υπάρχουν τραυματίες.Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική Άργους που έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 6 άνδρες.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) Eurokinissi

Η 60χρονη ανασύρθηκε νεκρή ύστερα από φωτιά στην καλύβα που διέμενε με τον 65χρονο σύζυγό της και τον 40χρονο γιο τους που υπέστησαν εγκαύματα.

Νεκρή ανασύρθηκε μία 60χρονη μετανάστρια από άντρες της Πυροσβεστικής, κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιά που ξέσπασε σε παράπηγμα με τσίγκους στην περιοχή Πισσώνας Ευβοίας.

Στην καλύβα διέμενε η άτυχη γυναίκα με τον 65χρονο σύζυγό της και τον 40χρονο γιο τους που πρόλαβαν να βγουν έξω αλλά υπέστησαν εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για οικογένεια από την Ινδία ή το Πακιστάν. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Η φωτιά ενδεχομένως να ξέσπασε στην προσπάθεια της οικογένειας να ζεσταθεί ή να μαγειρέψει, ωστόσο φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα