Τραγωδία στην Κρήτη: Κάμερες ασφαλείας δείχνουν την 11χρονη να περπατά μόνη στον δρόμο

Τραγωδία στην Κρήτη: Κάμερες ασφαλείας δείχνουν την 11χρονη να περπατά μόνη στον δρόμο

Το άτυχο ανήλικο κορίτσι εμφανίζεται από κάμερα να περπατά με μία σακούλα χωρίς συνοδό σε δρόμο προς τους Αγίου Αποστόλους. Έπειτα, τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν μέχρι να εντοπιστεί νεκρή σε βραχώδη ακτή.

Συγκλονισμένη από τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, τη στιγμή που οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια όπου το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή των Αγίων Αποστόλων συνεχίζονται.

Ένα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Zarpanews και το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης, δείχνει την 11χρονη να περπατά μόνη κρατώντας μία τσάντα σούπερ μάρκετ στα χέρια σε δρόμος προς τους Αγίους Αποστόλους.

Το βίντεο έχει καταγραφεί στις 20:00 της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια τα ίχνη της Ιωάννας χάθηκαν, για να εντοπιστεί νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε βράχια κοντά στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Για τον εντοπισμό της είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα