Τραγωδία στο φλεγόμενο κτίριο στον Πειραιά-Βρέθηκε νεκρό παιδάκι

Τραγωδία στο φλεγόμενο κτίριο στον Πειραιά-Βρέθηκε νεκρό παιδάκι

Η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε δύο ορόφους ακατοίκητου κτιρίου, στο οποίο όπως φαίνεται είχαν βρει καταφύγιο οικογένειες Βουλγάρων Ρομά οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν έξω όλοι εκτός από το παιδί

Σε τραγωδία εξελίχτηκε η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Στον χώρο οι πυροσβέστες εντόπισαν λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα ένα νεκρό κοριτσάκι μόλις 3 ετών.

Στον χώρο φαίνεται πως είχαν βρει καταφύγιο Βούλγαροι Ρομά και τον χρησιμοποιούσαν. Πρόλαβαν όλοι να βγουν έξω μεταξύ των οποίων και οι γονείς του παιδιού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε η πυρκαγιά, εκτός από το άτυχο κοριτσάκι που έχασε την ζωή του.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε πρώτο και δεύτερο όροφο εξαιτίας των πολλών απορριμμάτων, ενώ στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Στο σημείο βρίσκεται επίσης κλιμάκιο του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και άντρες της Αστυνομίας ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες της τραγωδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα