Τραγωδία στο Μάτι: Πυροσβέστης έχασε το 6 μηνών παιδί του ενώ έσβηνε τη φωτιά

Τραγωδία στο Μάτι: Πυροσβέστης έχασε το 6 μηνών παιδί του ενώ έσβηνε τη φωτιά
Πυροσβέστς στο Μάτι AP

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι το μικρότερο σε ηλικία θύμα της τραγωδίας ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στο Μάτι, ενώ και η μητέρα του νοσηλεύεται στην εντατική.

Είναι το πρώτο θύμα που ταυτοποιήθηκε από τη φωτιά στο Μάτι και μαζί το μικρότερο σε ηλικία. Πρόκειται για ένα αγοράκι ηλικίας έξι μηνών που ξεψύχησε μέσα στην αγκαλιά της μητέρα του Μαργαρίτας, η οποία επίσης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή από την εντατική όπου νοσηλεύεται.

Τραγική ειρωνεία, ο πατέρας του παιδιού είναι πυροσβέστης που τις μοιραίες εκείνες στιγμές έδινε μάχη για να σβήσει τις φλόγες στο Μάτι.

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί στις 7”.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Σταθόπουλο, ο άνδρας έφυγε μακριά από την οικογένειά του αμέσως μόλις σήμανε ο συναγερμός, αφού τον καλούσε το καθήκον.

Τραγική φιγούρα και η γιαγιά του βρέφους, Μαρία Διονυσιώτη, που μιλώντας στον Guardian αποκάλυψε στη φωτιά, έχασε επίσης και δύο ξαδέλφια της με τα παιδιά τους. Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Φύτρος που βρέθηκε νεκρός μαζί με το γιο του Φοίβο, ενώ νεκρή βρέθηκε και η 13χρονη κόρη του Εβίτα, η ιστορία της οποίας επίσης συγκλόνισε το Πανελλήνιο, αφού έπεσε στο γκρεμό προσπαθώντας να γλιτώσει από τις φλόγες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα